/zpravy/

Zprávy

Rozšiřujeme team

17.4.2024

Hledáme zkušeného obchodníka pro aktivní prodej technologií IT, průmyslového značení a / nebo spotřebního materiálu – samolepicí etikety a TTR barvicí pásky. Praxe ve vedení obchodních případů u velkým výrobních a mezinárodních společností vítána, stejně tak znalost technologií automatické identifikace. Častý pohyb po celé České republice, zákazníci jsou velké výrobní společnosti, zdravotnická zařízení, velkosklady a

Recertifikace systému kvalitu ISO 9001:2016

21.2.2024

Úspěšně jsme prošli auditem systému kvality ISO 9001:2016, takže pokračujeme s platnými certifikáty v dalším tříletém období.

Provoz během Vánočních svátků 2023

7.12.2023

Vážení zákazníci a obchodní partneři. Oznamujeme, že naše společnost, stejně jako v loňském roce, nebude mít žádnou odstávku během Vánoc. Fungovat tedy budeme v pracovní dny bez omezení.

Měření kvality tisku čárových kódů

4.9.2023

Díky častým dotazům a požadavkům ohledně kvality tisku čárových kódů jsme se rozhodli zakoupit vysoce kvalitní kontrolní přístroj. Toto zařízení umožňuje protokolární měření kvality tisku čárových a 2D kódů a je vyrobené renomovanou německou společností REA. Řešíte-li časté potíže se čtením kódů, můžete se obrátit na naši společnost. Odborně provedeme měření a analýzu poskytnutých kódů,

Provoz během Vánočních svátků 2022

13.12.2022

Vážení zákazníci a obchodní partneři. Oznamujeme, že naše společnost, stejně jako v loňském roce, nebude mít žádnou odstávku během Vánoc. Fungovat tedy budeme v pracovní dny bez omezení.

Certifikát TISAX

13.11.2022

Naše společnost úspěšně dokončila certifikaci Tisax (Trusted Information Security Assessment Exchange) ISO/IEC 27001 pro bezpečnou práci a uchovávání neveřejných a citlivých dat. Prošli jsme závěrečným auditem a můžeme tedy nabídnout naše výrobky, které mohou být použity i na vyvíjených prototypech vozidel a jsou označeny Confidential.

Značení přepravních obalů – projekt Tesla

25.1.2022

Naše společnost je schváleným dodavatelem materiálu pro značení přepravních obalů společnosti Tesla – Gigafactory Berlín. Etikety jsou vyráběny na základě přesné specifikace z Tesla manuálu. Tímto je garantovaná správnost a kvalita provedení i následného potisku. Etikety i TTR pásky držíme skladem. V případě zájmu můžeme obratem dodávat.

Provoz během Vánočních svátků 2021

2.11.2021

Vážení zákazníci a obchodní partneři. Oznamujeme, že naše společnost nebude mít žádnou odstávku během Vánoc. Fungovat tedy budeme v pracovní dny bez omezení. Případné změny budou oznámeny dle aktuální situace.

Provoz během letních měsíců bez přestávky

2.7.2021

Vážení zákazníci a obchodní partneři. Oznamujeme, že naše společnost nebude mít žádnou odstávku během letních měsíců. Fungovat tedy budeme bez omezení.

Změna Corporate Identity výrobní společnosti

9.3.2021

Na základě fungující spolupráce se nám podařilo získat významnou zakázku z oblasti reklamy a marketingu na provedení kompletního rebrandingu značky ve společnosti SAS Autosystems, která se stala součástí Faurecia Company. Provádíme kompletní obměnu firemního značení, od obřího loga na výrobní hale až po značení jednotlivých dveří či jmenovek pracovníků. Vážíme si této zakázky a snažíme

Kontakt

Auto-ID s.r.o.

Za Dvorem 2283,
250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • IČ: 02418151
  • DIČ: CZ02418151
  • Společnost Auto-ID s.r.o., vedená u Městského soudu v Praze,
    oddíl C, složka 219310
Ochrana osobních údajů

Napište nám

Top